Rúdtánc és légtorna a Fővárosi Nagycirkuszban

Folyamatosan azt tapasztalom, hogy az emberek furcsállják a rúdtáncot! Még a fiatal lányok nagy része is azt gondolja, hogy „rúdtánc...na persze!”. És még vigyorog is hozzá, ezzel tudatva velem, hogy mit képzelsz, nem vagyok én „olyan”!

Pedig furcsa sportokkal tele van az egész világ! Itt van pl. a cheerleading... Nézzétek meg róla a videót, nem semmi!

A következő a rangsorban ez a félelmetes katonás verseny. A cél az, hogy az ágyúkat a lehető legrövidebb idő alatt különböző akadályokon keresztül eljuttassák a célba.

Aztán találtunk még valami igazán hajmeresztőt: a biciklis focit. Nem is tudok semmi többet hozzáfűzni, nézzétek meg, milyen egy mérkőzés!

És végül jöjjön egy hangyányit költségesebb sport, a flyboard. Ez aztán igazán extrém; mint a delfinek, úgy buknak a víz alá, aztán madár módjára repülnek, mindezt a vízsugár-hajtásnak köszönhetik.

Hát mit mondjak? Én úgy látom, hogy a világ elég sok különös dolgot elfogad. Talán mi, magyarok nem vagyunk még elég érettek arra, hogy egy olyan egyszerű dolgot, mint hogy valaki egy fémrúdon edz, nem tudunk tolerálni.

Éljen a világ összes sportja, mert mind egyedi és szép. A lényeg: a cél mindegyikben közös!

Akciók

Új vendégeink kedvezményeTörzsvendégeinknek

Versenyek

AIR FEST - QUEEN OF POLEDANCEAIR FEST 2022 - POLE DIVISIONAIR FEST 2022 - AIR DIVISIONVII. Házi bajnokságMALESZ Amatőr Online ChallengeVI. HÁZI BAJNOKSÁG (THE BEST SHOW)AIR FEST Championship 2020 English versionAIR FEST 2020V. Házi Bajnokság (The Best Show)AirFestPolePlay Open Országos Rúdtánc VersenyIV. Hajnal Mozgástér Légtánc Verseny 2018Pole & Aerial Kupa 2018.IV. Házi Bajnokság (The Best Show)IPSF VB 2018. újabb sikerPole Artistic 2018.Rúdsport Magyar Bajnokság 2018.Aleskaaerial Hoop Championship 2018.I. Lariel Országos Légtorna VersenyLégtorna Európa Bajnokság 2018Queen of the Pole 2018I. Acro Art Országos Amatőr Légtorna VersenyHázi Bajnokság (The Best Show) II. Hajnal Mozgástér Országos Légtorna VersenyII. Házi Bajnokság (The Best Show)

Hírek

Online bérletEgyesületOur rules and Medical statementOur Services (english version)Alapozó rúdtánc edzések (0-1 szint)EÜ Nyilatkozat és házirend5. Stretching ChallengeAkropoleisz szintrendszerHárom tanítványunk is fellépettSzámodra mit jelent a szó: színvonal?Férfiaknak szóló ajánlatunkRecirquel, amiért bolondulunk!A világ rúdtánc versenyeiRúdtánc és légtorna a Fővárosi NagycirkuszbanElőször a rúdon - kezdők figyelmébe!Mitől lesz a nő igazi NŐ?A rúdtánc: az rúdtánc!A félkarú rúdtáncosMilyen is egy rúdtánc verseny?Fiúk a rúdonA légtorna és a Cirque du SoleilElső bejegyzés: mi is az a rúdtánc?
Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Stretching

Akrobatika

Twerk

Body Toning Workout

Hot Booty Shape

Gyerek edzés

Trapéz

Pole Pro

Még több szolgáltatás!