Rúdtánc és légtorna a Fővárosi Nagycirkuszban

Folyamatosan azt tapasztalom, hogy az emberek furcsállják a rúdtáncot! Még a fiatal lányok nagy része is azt gondolja, hogy „rúdtánc...na persze!”. És még vigyorog is hozzá, ezzel tudatva velem, hogy mit képzelsz, nem vagyok én „olyan”!

Pedig furcsa sportokkal tele van az egész világ! Itt van pl. a cheerleading... Nézzétek meg róla a videót, nem semmi!

A következő a rangsorban ez a félelmetes katonás verseny. A cél az, hogy az ágyúkat a lehető legrövidebb idő alatt különböző akadályokon keresztül eljuttassák a célba.

Aztán találtunk még valami igazán hajmeresztőt: a biciklis focit. Nem is tudok semmi többet hozzáfűzni, nézzétek meg, milyen egy mérkőzés!

És végül jöjjön egy hangyányit költségesebb sport, a flyboard. Ez aztán igazán extrém; mint a delfinek, úgy buknak a víz alá, aztán madár módjára repülnek, mindezt a vízsugár-hajtásnak köszönhetik.

Hát mit mondjak? Én úgy látom, hogy a világ elég sok különös dolgot elfogad. Talán mi, magyarok nem vagyunk még elég érettek arra, hogy egy olyan egyszerű dolgot, mint hogy valaki egy fémrúdon edz, nem tudunk tolerálni.

Éljen a világ összes sportja, mert mind egyedi és szép. A lényeg: a cél mindegyikben közös!

Akciók

Fittanya ProgramÚj vendégeink kedvezményeTörzsvendégeinknek

Versenyek

AirFestPolePlay Open Országos Rúdtánc VersenyIV. Hajnal Mozgástér Légtánc Verseny 2018Pole & Aerial Kupa 2018.IV. Házi Bajnokság (The Best Show)IPSF VB 2018. újabb sikerPole Artistic 2018.Rúdsport Magyar Bajnokság 2018.Aleskaaerial Hoop Championship 2018.I. Lariel Országos Légtorna VersenyLégtorna Európa Bajnokság 2018Queen of the Pole 2018I. Acro Art Országos Amatőr Légtorna VersenyHázi Bajnokság (The Best Show) II. Hajnal Mozgástér Országos Légtorna VersenyII. Házi Bajnokság (The Best Show)Hatalmas siker a londoni VB-nPoleArt Hungary 2016Magyar Rúdsport Bajnokság 2016. 2. napMagyar Rúdsport Bajnokság 2016. I. napI. Házi BajnokságTanítványunk, Janzer Szonja VB 3. helyezéseÚjabb versenyeredményekVersenyen készült videókRúdsport Magyar Bajnokság 2015.

Hírek

Új nyilatkozat és házirend5. Stretching ChallengeVisszaszoktató napközis táborIII. Akropoleisz Nyári TáborNapközis "levezető" tábor gyerekeknekVéget ért a 3. Stretching Challenge kihívásunkInterjú Bódi GyöngyivelVéget ért a Stretching Challenge 2.Stretching Challenge eredményhirdetésElőszilveszteri Party Óra 2014Akropoleisz szintrendszerHárom tanítványunk is fellépettHalloween Party 2014Fotópályázat nyertese 2014Számodra mit jelent a szó: színvonal?Férfiaknak szóló ajánlatunkRecirquel, amiért bolondulunk!A világ rúdtánc versenyeiRúdtánc és légtorna a Fővárosi NagycirkuszbanStretching óra az Akropoleisz StudiosbanElőször a rúdon - kezdők figyelmébe!Mitől lesz a nő igazi NŐ?A rúdtánc: az rúdtánc!A félkarú rúdtáncosMilyen is egy rúdtánc verseny?
Szolgáltatások

Rúdtánc

Pole with Baby

AcroPole

KidPole-Pro

KidPole-Aerial

Aerial Silk (selyem)

Trapéz

Aerial Hoop (Karika)

Alapozó légtorna

Kezdő légtorna

Középhaladó légtorna

Még több szolgáltatás!