Kik vagyunk?

Régóta álmodtunk arról és hittünk abban, hogy egy olyan helyet hozzunk létre ahol a test és a lélek egyszerre képes töltődni, fejlődni, ahol a nőiesség egységet alkot a művészettel és a sporttal. Így született meg az Akropoleisz a rúd és légtánc fellegvára.

Az Akropoleisz több egy mozgásstúdiónál, itt nem csak sportolni tudsz hanem megélheted a benned rejlő szenvedélyt, megvalósíthatod álmaidat és akár életreszóló barátságokat is köthetsz. Kis létszámú óráinkat elsősorban a gyorsabb fejlődés érdekében alakítottuk ki ugyanakkor elősegíti felszabadult és családias légkört is ahol lelkünk könnyen fel tud töltődni jókedvvel, nyugalommal,sikerélménnyel kiszakadva a szürke hétköznapokból vagy a munkahelyi gondok közül.

Stúdiónk több, mint 10 év szakmai tapasztalatát nyújtja mindazoknak akik szeretnének olyan oktatóktól tanulni kik maguk is sikeresek a sportágakban, jártasak a cirkusz világában és szereiben, professzionalizmusukat pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy bajnokokat nevelnek. Céljuk, hogy kihozzák belőled a legjobbat és elérd azt is, amiről azt hitted lehetetlen. Ugyanakkor mindig törekednek arra, hogy igazi közösséget alkossanak, hogy úgy érezhesd magad itt a legjobb barátok között vagy és mindig megértésre, segítségre találsz.

2013. február 15-én nyitottuk meg kapunkat a közönség előtt akkor még Aerial Arts mozgásstúdió néven majd később az élet kalandos útja során 2017-ben alakultunk át egy igazi fellegvárrá és alkottuk meg az Akropoleisz márkanevet mely mind a rúd mind a légtánc szerelmeseit befogadja és otthont ad nekik.

Tantíványainkat mindig egyedüálló tehetségként kezeljük, mindenkiben meglátjuk az erősségét és kihozzuk belőle a legtöbbet. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az évek során rengeteg embert segítettünk abban, hogy megvalósítsa álmait egészen kicsitől a nagyokig, hiszen számos tanulónk győzedelmeskedett versenyeken és megannyi szerzett érmet. 2018-ban az Aleska Aerial Hoop versenyen elnyertük a legeredményesebb stúdiónak járó díjat hiszen a mi tanítványaink nyerték a legtöbb érmet. Szintén szeretnénk megemlíteni, hogy növendékeink között tudhatjuk Janzer Szonját, aki a 2016-os Rúdsport Világbajnokság junior aranyérmese és egyben világrranglista vezetője.

És, hogy miért is válassz minket?

 • Egyedülálló 5.5 méteres belmagasság és extra tágas tér, 1.8-3 méteres távolság a táncrudak között.
 • Külön verseny gyakorlásra kialakított rész ahol pontosan ugyanaz a távolság a rudak között, mint versenyen így nem fog többet gondot jelenti a felkészülés.
 • Egyedülálló biztonságtechnikai eszközök
 • Akrobatika a legjobbaknál és a legjobb felszereléssel (airtrack, dobbantó, biztonsági matracok, stb)
 • Sportágban eredményes oktatók nagy szakmai tapasztalattal akiknek nem ismeretlen a cirkusz világa sem
 • Oktatóink folyamatosan fejlesztik magukat, hogy neked is mindig tudjanak valami újat mutatni
 • Bajnokokat nevelünk, legyen bármilyen versenyzési ambíciód vagy álmod, mi segítünk abban, hogy elérd!
 • Felnőttek mellett gyermek foglalkozásaink is vannak rúd-légtánc illetve akrobatika is
 • A csöppség elhelyezése nem jelenthet gondot, hiszen a gyerek óra mellett párhuzamos edzéseink vannak így nyugodtan edzhetsz te is egy jót csemetéd mellett.
 • Kis létszámú szeres órák, kezdő és haladó szintek között differenciálva
 • 75 perces óráinkon nagy hangsúlyt fektetünk a bemelegítésre és nyújtásra, nehogy megsérülj
 • Szolgáltatási palettánk széles: sok óra típusunk van ahol mindenki megtalálja a neki valót
 • Kiegészítő órák melyek segítenek neked a gyorsabb erősödésben, nyújtásban vagy akár feszesedésben/fogyásban
 • Folyamatosan szervezünk workshopokat, házi versenyt, fotózásokat, party órát és challengeket, hogy ezzel is színesítsük számotokra a kínálatot és a fejlődési lehetőségeket
 • Fejlődésedet egyedülálló, névreszóló edzésnaplóban követheted nyomon mely csak stúdiónkban elérhető!
 • A rúd, légtorna illetve akrobatika órák mellett különböző táncórák is elérhetőek nálunk úgy, mint modern tánc, balett, twerk ezzel támogatva a művészi vonalat és segíteni azok fejlődését akkor elsősorban a sport és művészet összefonódását szeretnék megélni, de nincsen komolyabb táncos alapjuk, tapasztalatuk.
 • Testalkatra, korra és nemre való tekintet nélkül várunk szeretettel
 • Legyen bámi kívánságod, csak szólnod kell és mi megvalósítjuk

Szolgáltatások

Rúdtánc

Lengőrúd

Acro Pole

Pole Pro

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Trapéz

Gurtni

Légtorna

Kezdő légtorna (kari…

Középhaladó légtorna…

Még több szolgáltatás!