Kik vagyunk?

Régóta álmodtunk arról és hittünk abban, hogy egy olyan helyet hozzunk létre ahol a test és a lélek egyszerre képes töltődni, fejlődni, ahol a nőiesség egységet alkot a művészettel és a sporttal. Így született meg az Akropoleisz a rúd és légtánc fellegvára.

Az Akropoleisz több egy mozgásstúdiónál, itt nem csak sportolni tudsz hanem megélheted a benned rejlő szenvedélyt, megvalósíthatod álmaidat és akár életreszóló barátságokat is köthetsz. Kis létszámú óráinkat elsősorban a gyorsabb fejlődés érdekében alakítottuk ki ugyanakkor elősegíti felszabadult és családias légkört is ahol lelkünk könnyen fel tud töltődni jókedvvel, nyugalommal,sikerélménnyel kiszakadva a szürke hétköznapokból vagy a munkahelyi gondok közül.

Stúdiónk több, mint 10 év szakmai tapasztalatát nyújtja mindazoknak akik szeretnének olyan oktatóktól tanulni kik maguk is sikeresek a sportágakban, jártasak a cirkusz világában és szereiben, professzionalizmusukat pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy bajnokokat nevelnek. Céljuk, hogy kihozzák belőled a legjobbat és elérd azt is, amiről azt hitted lehetetlen. Ugyanakkor mindig törekednek arra, hogy igazi közösséget alkossanak, hogy úgy érezhesd magad itt a legjobb barátok között vagy és mindig megértésre, segítségre találsz.

2013. február 15-én nyitottuk meg kapunkat a közönség előtt akkor még Aerial Arts mozgásstúdió néven majd később az élet kalandos útja során 2017-ben alakultunk át egy igazi fellegvárrá és alkottuk meg az Akropoleisz márkanevet mely mind a rúd mind a légtánc szerelmeseit befogadja és otthont ad nekik.

Tantíványainkat mindig egyedüálló tehetségként kezeljük, mindenkiben meglátjuk az erősségét és kihozzuk belőle a legtöbbet. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az évek során rengeteg embert segítettünk abban, hogy megvalósítsa álmait egészen kicsitől a nagyokig, hiszen számos tanulónk győzedelmeskedett versenyeken és megannyi szerzett érmet. 2018-ban az Aleska Aerial Hoop versenyen elnyertük a legeredményesebb stúdiónak járó díjat hiszen a mi tanítványaink nyerték a legtöbb érmet. Szintén szeretnénk megemlíteni, hogy növendékeink között tudhatjuk Janzer Szonját, aki a 2016-os Rúdsport Világbajnokság junior aranyérmese és egyben világrranglista vezetője.

És, hogy miért is válassz minket?

 • Egyedülálló 5.5 méteres belmagasság és extra tágas tér, 1.8-3 méteres távolság a táncrudak között.
 • Külön verseny gyakorlásra kialakított rész ahol pontosan ugyanaz a távolság a rudak között, mint versenyen így nem fog többet gondot jelenti a felkészülés.
 • Egyedülálló biztonságtechnikai eszközök
 • Akrobatika a legjobbaknál és a legjobb felszereléssel (airtrack, dobbantó, biztonsági matracok, stb)
 • Sportágban eredményes oktatók nagy szakmai tapasztalattal akiknek nem ismeretlen a cirkusz világa sem
 • Oktatóink folyamatosan fejlesztik magukat, hogy neked is mindig tudjanak valami újat mutatni
 • Bajnokokat nevelünk, legyen bármilyen versenyzési ambíciód vagy álmod, mi segítünk abban, hogy elérd!
 • Felnőttek mellett gyermek foglalkozásaink is vannak rúd-légtánc illetve akrobatika is
 • A csöppség elhelyezése nem jelenthet gondot, hiszen a gyerek óra mellett párhuzamos edzéseink vannak így nyugodtan edzhetsz te is egy jót csemetéd mellett.
 • Kis létszámú szeres órák, kezdő és haladó szintek között differenciálva
 • 75 perces óráinkon nagy hangsúlyt fektetünk a bemelegítésre és nyújtásra, nehogy megsérülj
 • Szolgáltatási palettánk széles: sok óra típusunk van ahol mindenki megtalálja a neki valót
 • Kiegészítő órák melyek segítenek neked a gyorsabb erősödésben, nyújtásban vagy akár feszesedésben/fogyásban
 • Folyamatosan szervezünk workshopokat, házi versenyt, fotózásokat, party órát és challengeket, hogy ezzel is színesítsük számotokra a kínálatot és a fejlődési lehetőségeket
 • Fejlődésedet egyedülálló, névreszóló edzésnaplóban követheted nyomon mely csak stúdiónkban elérhető!
 • A rúd, légtorna illetve akrobatika órák mellett különböző táncórák is elérhetőek nálunk úgy, mint modern tánc, balett, twerk ezzel támogatva a művészi vonalat és segíteni azok fejlődését akkor elsősorban a sport és művészet összefonódását szeretnék megélni, de nincsen komolyabb táncos alapjuk, tapasztalatuk.
 • Testalkatra, korra és nemre való tekintet nélkül várunk szeretettel
 • Legyen bámi kívánságod, csak szólnod kell és mi megvalósítjuk

Szolgáltatások

Rúdtánc

Pole with Baby

AcroPole

KidPole-Pro

KidPole-Aerial

Aerial Silk (selyem)

Trapéz

Aerial Hoop (Karika)

Alapozó légtorna

Kezdő légtorna

Középhaladó légtorna

Még több szolgáltatás!