AIR FEST - QUEEN OF POLEDANCE

2022. Október 8-9-én ismét megrendezésre kerül az AcroArt és az Akropoleisz szervezésében, a Fővárosi Nagycirkusz és a Baross Imre Artistaképző Intézet támogatásával az AirFest Pole Show & Aerial Arts Championship. 

Mint azt korábban ismertettük az eddig megszerzett tapasztalatok alapján az idei versenyszezonban külön napon kerül megrendezésre a légi és a rudas divízió. Míg tavasszal a légtornászok, most a rúdművészek kapnak lehetőséget, hogy megmutathassák magukat a színpadon.

Helyszín: Maciva Cirkusztelep

AIR FEST - QUEEN OF POLEDANCE

Az idei szezonban szerettük volna még színesebbé tenni a választható stílusok, előadásmódok palettáját, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a glamour, mint stílusjegy egy teljesen külön divízióban kerül megrendezésre ahol a versenyzők az érmek mellett a Queen of Poledance címért és a vele járó koronáért is küzdenek majd.

A divízió az AIR FEST irányvonalát képviseli, azonban szabályzata és pontozása eltérő a rudas divíziótól. Fontos különbség még, hogy a jelentkezés videós előselejtező kötött melynek részleteit szintén a szabályzatban találjátok.

Jelentkezési határidő: 2022. Szeptember 9. éjfél

Nevezési videó leadási határidő: 2022. Szeptember 9. éjfél

Részvételi díj fizetési határidő: 2022. Szeptember 9. éjfél

További infó a facebookon: https://www.facebook.com/AIR-FEST-293580701333045/?ref=pages_you_manage

Szolgáltatások

Rúdtánc

Lengőrúd

Acro Pole

Pole Pro

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Trapéz

Gurtni

Légtorna

Kezdő légtorna (kari…

Középhaladó légtorna…

Még több szolgáltatás!