AIR FEST - QUEEN OF POLEDANCE

2022. Október 8-9-én ismét megrendezésre kerül az AcroArt és az Akropoleisz szervezésében, a Fővárosi Nagycirkusz és a Baross Imre Artistaképző Intézet támogatásával az AirFest Pole Show & Aerial Arts Championship. 

Mint azt korábban ismertettük az eddig megszerzett tapasztalatok alapján az idei versenyszezonban külön napon kerül megrendezésre a légi és a rudas divízió. Míg tavasszal a légtornászok, most a rúdművészek kapnak lehetőséget, hogy megmutathassák magukat a színpadon.

Helyszín: Maciva Cirkusztelep

AIR FEST - QUEEN OF POLEDANCE

Az idei szezonban szerettük volna még színesebbé tenni a választható stílusok, előadásmódok palettáját, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a glamour, mint stílusjegy egy teljesen külön divízióban kerül megrendezésre ahol a versenyzők az érmek mellett a Queen of Poledance címért és a vele járó koronáért is küzdenek majd.

A divízió az AIR FEST irányvonalát képviseli, azonban szabályzata és pontozása eltérő a rudas divíziótól. Fontos különbség még, hogy a jelentkezés videós előselejtező kötött melynek részleteit szintén a szabályzatban találjátok.

Jelentkezési határidő: 2022. Szeptember 9. éjfél

Nevezési videó leadási határidő: 2022. Szeptember 9. éjfél

Részvételi díj fizetési határidő: 2022. Szeptember 9. éjfél

További infó a facebookon: https://www.facebook.com/AIR-FEST-293580701333045/?ref=pages_you_manage

Akciók

Új vendégeink kedvezményeTörzsvendégeinknek

Versenyek

AIR FEST - QUEEN OF POLEDANCEAIR FEST 2022 - POLE DIVISIONAIR FEST 2022 - AIR DIVISIONVII. Házi bajnokságMALESZ Amatőr Online ChallengeVI. HÁZI BAJNOKSÁG (THE BEST SHOW)AIR FEST Championship 2020 English versionAIR FEST 2020V. Házi Bajnokság (The Best Show)AirFestPolePlay Open Országos Rúdtánc VersenyIV. Hajnal Mozgástér Légtánc Verseny 2018Pole & Aerial Kupa 2018.IV. Házi Bajnokság (The Best Show)IPSF VB 2018. újabb sikerPole Artistic 2018.Rúdsport Magyar Bajnokság 2018.Aleskaaerial Hoop Championship 2018.I. Lariel Országos Légtorna VersenyLégtorna Európa Bajnokság 2018Queen of the Pole 2018I. Acro Art Országos Amatőr Légtorna VersenyHázi Bajnokság (The Best Show) II. Hajnal Mozgástér Országos Légtorna VersenyII. Házi Bajnokság (The Best Show)

Hírek

Online bérletEgyesületOur rules and Medical statementOur Services (english version)Alapozó rúdtánc edzések (0-1 szint)EÜ Nyilatkozat és házirend5. Stretching ChallengeAkropoleisz szintrendszerHárom tanítványunk is fellépettSzámodra mit jelent a szó: színvonal?Férfiaknak szóló ajánlatunkRecirquel, amiért bolondulunk!A világ rúdtánc versenyeiRúdtánc és légtorna a Fővárosi NagycirkuszbanElőször a rúdon - kezdők figyelmébe!Mitől lesz a nő igazi NŐ?A rúdtánc: az rúdtánc!A félkarú rúdtáncosMilyen is egy rúdtánc verseny?Fiúk a rúdonA légtorna és a Cirque du SoleilElső bejegyzés: mi is az a rúdtánc?
Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Stretching

Akrobatika

Twerk

Body Toning Workout

Hot Booty Shape

Gyerek edzés

Trapéz

Pole Pro

Még több szolgáltatás!