Egyesület

2020. 01. 31-én bejegyzésre került Stúdiónk egyesülete, az Akropoleisz Rúd- és Levegősportok Egyesülete.

AlapszabályTagfelvételi kérelemEgyesületből való kilépésMALESZ versenyengedély kérés
Egyesület

2020. Május 11-től egyesületi formában nyújtja az Akropoleisz Stúdió a szolgáltatásait. 

Várunk minden kedves érdeklődőt sorainkba, akik azonosulni tudnak az egyesületünk céljaival és velünk közösen szeretnék népszerűsíteni a kivételes  "rúd- és levegősportok" mozgásformát.

Egyesületünk a MALESZ Levegősportok Szövetségének tagegyesülete.

Tagfelvétel menete:

Kitöltve el kell juttatni a tagfelvételi kérelmet (2. melléklet) az akropoleisz.egyesulet@gmail.com emailcímre. Ezzel párhuzamosan az Akropoleisz SE bankszámlájára (10400968-50526967-88551009) elutalni az adott hónaptól számított 1.500 Ft/hó tagdíjat. A jelentkezés elfogadásáról határozatot és tagkönyvet állítunk ki.

Versenyengedély kérés:

A tagfelvételt követően lehet intézni. Ki kell tölteni a 4. mellékletként felcsatolt MALESZ versenyengedély kérést, melyet az alábbi link kitöltésével kell a Szövetség felé eljuttatni:

https://forms.gle/jmzDWFe9rPKYrBMD8

A kérelmi lapot a link kitöltésével párhuzamosan meg kell küldeni az akropoleisz.egyesulet@gmail.com email címre is, hiszen mi így értesülünk az engedélykérésről.

Ezeken túlmenően el kell utalni az Akropoleisz Egyesület bankszámlájára (10400968-50526967-88551009) a versenyengedély díját (a MALESZ felé mi fogjuk megküldeni).

2023-ban 20.990 Ft/versenyév (2023. 12.31-ig), hosszabbítás esetén 15.990 Ft/versenyév (2023.12.31.-ig)

A versenyengedélyeket minden hónap 1-5 között állítja ki a MALESZ és az egyesületnek küldik meg. Tőlünk nyomtatott formában személyesen átvéve jutsz hozzá (általában a tagfelvételedet igazoló határozattal, tagkönyvvel együtt).

SPORTORVOSI A VERSENYENGEDÉLYHEZ - akinek nincs a kérőlapon kitöltve és lepecsételve a sportorvosi engedély rész, és nem is csatolja azt külön a versenyengedély igénylésekor, annak a versenyengedély dokumentumon nem lesz jelölve a sportorvosi érvényessége (SPORTORVOSI: NEM ÉRVÉNYES). Ez esetben a versenyengedélye akkor válik érvényessé, mikor a sportorvosi érvényessége is elkezdődik és a versenyekre a versenyengedély dokumentumon kívül egy érvényes sportorvosi igazolást is mindig magával kell vinnie a sportolónak. - A sportorvosi rendelőket, ahol sportorvosi igazolásokat jogosultak kiállítani, az alábbi honlapon találják meg: http://www.osei.hu/orszagos-sportorvosi.../rendeloink.html

Várunk szeretettel sorainkba!

Szolgáltatások

Rúdtánc

Lengőrúd

Acro Pole

Pole Pro

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Trapéz

Gurtni

Légtorna

Kezdő légtorna (kari…

Középhaladó légtorna…

Még több szolgáltatás!