VIII. Házi Bajnokság

2023. február 25-én - stúdiónk fennállásának 10. évfordulója alkalmából -  megrendezzük immáron VIII. Házi Bajnokságunkat, a "The Best Show"-t és stúdiónk születésnapját.

VersenyszabályzatNevezési lapSzülői beleegyező
VIII. Házi Bajnokság

A versenyre korra, nemre, tudásszintre és stúdióra való tekintet nélkül várjuk a nevezéseiteket! Kezdő tanítványoknak vagy azoknak akik versenyzői ambíciók vannak, szuper alkalom az első szárny próbálgatásra.
Az eddigi versenyeinkhez hasonlóan nem helyezésekért, hanem „Leg-” címekért fogtok versenybe szállni. (Legjobb rudas gyakorlat, Legjobb karika gyakorlat, Legjobb silk gyakorlat, Legjobb 18 év alatti előadó, Legjobb 18 év feletti előadó, Legszórakoztatóbb előadó, Legtisztább gyakorlat, Legerősebb gyakorlat, Leghajlékonyabb versenyző, Legkecsesebb versenyző stb. valamint a Legszebb kosztüm és a Legújabb reménység különdíjak.)
A nevezéseket három szeren várjuk - rúd, karika, silk - egyéni illetve duó kategóriában. Több szer illetve kategóriában (egyéni és duó is) való indulás is lehetséges. A gyakorlat koreográfiájában sok kötöttséget nem szabunk; a lényeg, hogy előadásotokkal valamilyen történetet/érzelmet meséljetek el nekünk egy 3 perces kűr során tetszőleges választott zenére (kivéve trágár, alpári, rasszista, stb szöveg).
A részletes szabályzatot illetve a jelentkezési dokumentumok itt a honlapon találjátok.

Nevezési díj: 5000 Ft/fő/kategória (kettő, vagy annál több kategóriában történő nevezés esetén 4.500 Ft/fő/kategória)
Helyszín: Akropoleisz Rúdtánc és Légtorna Stúdió (1123 Budapest, Alkotás u. 29.)
Jelentkezési határidő: 2023. Február 10. (A honlapunkról letölthető nevezési lapokat az akropoleisz@gmail.com email címre kell beküldeni, a zeneszám megadásával együtt – kategórián belüli azonosság esetén a beérkezés sorrendjében élvez elsőbbséget a nevező)
A részletekről, fejleményekről email-ben fogtok tájékoztatást kapni.


Várjuk a jelentkezéseiteket stúdión innen és túlról! Kérdés esetén írjatok nekünk bátran!

Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Stretching

Akrobatika

Twerk

Body Toning Workout

Hot Booty Shape

Gyerek edzés

Trapéz

Pole Pro

Még több szolgáltatás!