AIR FEST 2022 - POLE DIVISION

2022. Október 8-9-én ismét megrendezésre kerül az AcroArt és az Akropoleisz szervezésében, a Fővárosi Nagycirkusz és a Baross Imre Artistaképző Intézet támogatásával az AirFest Pole Show & Aerial Arts Championship. 

Mint azt korábban ismertettük az eddig megszerzett tapasztalatok alapján az idei versenyszezonban külön napon kerül megrendezésre a légi és a rudas divízió. Míg tavasszal a légtornászok, most a rúdművészek kapnak lehetőséget, hogy megmutathassák magukat a színpadon.

A nagy érdeklődésre való tekintettel azonban úgy döntöttünk, hogy a légtornászok ismét lehetőséget kapnak a versenyzésre, azonban csak az utánpótlás korcsoportok, azon belül is az amatőrök.

Helyszín: Maciva Cirkusztelep

AIR FEST 2022 - POLE DIVISION

Az idei szezonban szeretnénk még több lehetőséget adni azoknak akik még egyáltalán nem rendelkeznek versenyzői rutinnal ezért bizonyos változásokat eszközöltünk a divíziók tekintetében. Újdonságnak számít, hogy bevezetésre került egy úgynevezett new star kategória ahol a még teljesen tapasztalatlan művészek nevezését vàrjuk.

Változott a választható stílusok palettája illetve egy picit módosult a pontozási rendszer is, hogy még színesebb legyen az előadóművészeti lehetőség.

Szintén újdonság, hogy a glamour, mint stílusjegy egy külön divízióban kerül megrendezésre ahol a versenyzők a Queen of Poledance címért küzdhetnek meg egymással. Bővebb infó és szabákyzat a Hírek menüpont alatt.

Jelentkezési határidő: 2022. Szeptember 11. éjfél

Részvételi díj fizetési határidő: 2022. Szeptember 11. éjfél

További infó a facebookon: https://www.facebook.com/AIR-FEST-293580701333045/?ref=pages_you_manage

Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Stretching

Akrobatika

Twerk

Body Toning Workout

Hot Booty Shape

Gyerek edzés

Trapéz

Pole Pro

Még több szolgáltatás!