AIR FEST 2022 - POLE DIVISION

2022. Október 8-9-én ismét megrendezésre kerül az AcroArt és az Akropoleisz szervezésében, a Fővárosi Nagycirkusz és a Baross Imre Artistaképző Intézet támogatásával az AirFest Pole Show & Aerial Arts Championship. 

Mint azt korábban ismertettük az eddig megszerzett tapasztalatok alapján az idei versenyszezonban külön napon kerül megrendezésre a légi és a rudas divízió. Míg tavasszal a légtornászok, most a rúdművészek kapnak lehetőséget, hogy megmutathassák magukat a színpadon.

A nagy érdeklődésre való tekintettel azonban úgy döntöttünk, hogy a légtornászok ismét lehetőséget kapnak a versenyzésre, azonban csak az utánpótlás korcsoportok, azon belül is az amatőrök.

Helyszín: Maciva Cirkusztelep

AIR FEST 2022 - POLE DIVISION

Az idei szezonban szeretnénk még több lehetőséget adni azoknak akik még egyáltalán nem rendelkeznek versenyzői rutinnal ezért bizonyos változásokat eszközöltünk a divíziók tekintetében. Újdonságnak számít, hogy bevezetésre került egy úgynevezett new star kategória ahol a még teljesen tapasztalatlan művészek nevezését vàrjuk.

Változott a választható stílusok palettája illetve egy picit módosult a pontozási rendszer is, hogy még színesebb legyen az előadóművészeti lehetőség.

Szintén újdonság, hogy a glamour, mint stílusjegy egy külön divízióban kerül megrendezésre ahol a versenyzők a Queen of Poledance címért küzdhetnek meg egymással. Bővebb infó és szabákyzat a Hírek menüpont alatt.

Jelentkezési határidő: 2022. Szeptember 11. éjfél

Részvételi díj fizetési határidő: 2022. Szeptember 11. éjfél

További infó a facebookon: https://www.facebook.com/AIR-FEST-293580701333045/?ref=pages_you_manage

Akciók

Új vendégeink kedvezményeTörzsvendégeinknek

Versenyek

AIR FEST - QUEEN OF POLEDANCEAIR FEST 2022 - POLE DIVISIONAIR FEST 2022 - AIR DIVISIONVII. Házi bajnokságMALESZ Amatőr Online ChallengeVI. HÁZI BAJNOKSÁG (THE BEST SHOW)AIR FEST Championship 2020 English versionAIR FEST 2020V. Házi Bajnokság (The Best Show)AirFestPolePlay Open Országos Rúdtánc VersenyIV. Hajnal Mozgástér Légtánc Verseny 2018Pole & Aerial Kupa 2018.IV. Házi Bajnokság (The Best Show)IPSF VB 2018. újabb sikerPole Artistic 2018.Rúdsport Magyar Bajnokság 2018.Aleskaaerial Hoop Championship 2018.I. Lariel Országos Légtorna VersenyLégtorna Európa Bajnokság 2018Queen of the Pole 2018I. Acro Art Országos Amatőr Légtorna VersenyHázi Bajnokság (The Best Show) II. Hajnal Mozgástér Országos Légtorna VersenyII. Házi Bajnokság (The Best Show)

Hírek

Online bérletEgyesületOur rules and Medical statementOur Services (english version)Alapozó rúdtánc edzések (0-1 szint)EÜ Nyilatkozat és házirend5. Stretching ChallengeAkropoleisz szintrendszerHárom tanítványunk is fellépettSzámodra mit jelent a szó: színvonal?Férfiaknak szóló ajánlatunkRecirquel, amiért bolondulunk!A világ rúdtánc versenyeiRúdtánc és légtorna a Fővárosi NagycirkuszbanElőször a rúdon - kezdők figyelmébe!Mitől lesz a nő igazi NŐ?A rúdtánc: az rúdtánc!A félkarú rúdtáncosMilyen is egy rúdtánc verseny?Fiúk a rúdonA légtorna és a Cirque du SoleilElső bejegyzés: mi is az a rúdtánc?
Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Stretching

Akrobatika

Twerk

Body Toning Workout

Hot Booty Shape

Gyerek edzés

Trapéz

Pole Pro

Még több szolgáltatás!