Alapozó rúdtánc edzések (0-1 szint)

Erős vagy kecses? Kemény vagy nőies? Vagány vagy szexi? Izmos vagy hajlékony? Feszes vagy nőiesen tónusos?

Te sem tudod eldönteni, hogy milyen sportot válassz? De miért kellene választanod mikor a rúdtánc mindezt egyszerre megadja neked?!

Alapozó rúdtánc edzések (0-1 szint)

A rúdtánc napjainkban az egyik legelterjedtebb mozgásforma a nők körében mely amellett, hogy nagyon nőies egy igazi kemény sport mely elképesztő hajlékonyságot és tónusos testet varázsol számodra.

Mit is adhat neked pontosan a rúdtánc?

 • Mozgásod harmonikusabb és kifinomultabb lesz
 • Tartásod szebb, járásod kecsesebb lesz így magabiztosan sétálhatsz majd magassarkúban.
 • Tested nőies és feszes tónust kap, alakod lenyűgőző lesz
 • Hajlékonyabb leszel mely segít majd megőrizni fittségedet idősebb korodban
 • Önbizalmad megnő, magabiztosabb és pozitívabb leszel
 • Segít megtalálni a saját stílusodat hiszen a rúdtáncnak számos irányzata létezik egészen a nyers erőtől a légiesen nőiesig
 • Felszínre hozza a benned rejlő igazi nőt

És, hogy miért is válaszd a rúdtáncot pont nálunk?

 • Stúdiónkban külön alapozó rúdtánc órákat alakítottunk ki annak érdekében, hogy kezdő vendégeink magabiztosan és kellő figyelemmel kísérve elsajátíthassák az alapokat és bátran léphessenek a következő szintekre. 
 • Itt nem kell attól félned, hogy a tanárnak nincs ideje figyelni rád vagy, hogy a profi szintű tanítványok lekötik az idejét.
 • Az órákon a létszám limitált így sosem alakulthat ki tumultus ami zavarhatná a nyugodt edzést
 • Az órák 75 percesek melyek alapos bemelegítéssel, nyújtással illetve a szintnek megfelelő erősítéssel kezdődnek így elkerüljük az esetleg sérüléseket és elősegítjük a gyorsabb fejlődést.
 • A táncrudak 1,8 méter távolságra vannak egymástól
 • Rudas termünk alapterülete meghaladja az 50nmt, tágas és világos, tükrökkel borítva, hogy mindig lásd magad gyakorlás közben
 • A biztonságos edzést speciális matracok segítik elő
 • Haladásodat saját edzésnaplóban követheted nyomon mely egyedül stúdiónkban elérhető

Látogatásod számunkra ajándék így az első edzésed nálunk ingyenes! Ráadásul az első nálunk vásárolt bérlet árából is 15% kedvezményt adunk! Mondd csak, kell ennél több?

Alapozó óráink minden kedden 18:00-kor és csütörtökön 18:00-kor, 19:30-kor illetve szombaton 13:00-kor érhetőek el. Az órán való részvételhez a weboldalon keresztül tudsz regisztrálni és bejelentkezni:

http://akropoleisz.hu/orarend/

Nincs más dolgod, mint jelentkezni a honlapon és eljönni hozzánk az első órádra.

Kérdés esetén írj nekünk bátran.

Gyere és rudazz velünk!

Akciók

Új vendégeink kedvezményeTörzsvendégeinknek

Versenyek

AIR FEST - QUEEN OF POLEDANCEAIR FEST 2022 - POLE DIVISIONAIR FEST 2022 - AIR DIVISIONVII. Házi bajnokságMALESZ Amatőr Online ChallengeVI. HÁZI BAJNOKSÁG (THE BEST SHOW)AIR FEST Championship 2020 English versionAIR FEST 2020V. Házi Bajnokság (The Best Show)AirFestPolePlay Open Országos Rúdtánc VersenyIV. Hajnal Mozgástér Légtánc Verseny 2018Pole & Aerial Kupa 2018.IV. Házi Bajnokság (The Best Show)IPSF VB 2018. újabb sikerPole Artistic 2018.Rúdsport Magyar Bajnokság 2018.Aleskaaerial Hoop Championship 2018.I. Lariel Országos Légtorna VersenyLégtorna Európa Bajnokság 2018Queen of the Pole 2018I. Acro Art Országos Amatőr Légtorna VersenyHázi Bajnokság (The Best Show) II. Hajnal Mozgástér Országos Légtorna VersenyII. Házi Bajnokság (The Best Show)

Hírek

Online bérletEgyesületOur rules and Medical statementOur Services (english version)Alapozó rúdtánc edzések (0-1 szint)EÜ Nyilatkozat és házirend5. Stretching ChallengeAkropoleisz szintrendszerHárom tanítványunk is fellépettSzámodra mit jelent a szó: színvonal?Férfiaknak szóló ajánlatunkRecirquel, amiért bolondulunk!A világ rúdtánc versenyeiRúdtánc és légtorna a Fővárosi NagycirkuszbanElőször a rúdon - kezdők figyelmébe!Mitől lesz a nő igazi NŐ?A rúdtánc: az rúdtánc!A félkarú rúdtáncosMilyen is egy rúdtánc verseny?Fiúk a rúdonA légtorna és a Cirque du SoleilElső bejegyzés: mi is az a rúdtánc?
Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Stretching

Akrobatika

Twerk

Body Toning Workout

Hot Booty Shape

Gyerek edzés

Trapéz

Pole Pro

Még több szolgáltatás!