IX. HÁZI BAJNOKSÁG

2024. február 24-én - stúdiónk fennállásának 11. évfordulója alkalmából -  megrendezzük immáron IX. Házi Bajnokságunkat, a "The Best Show"-t és stúdiónk születésnapját.

VersenyszabályzatNevezési lapSzülői beleegyező
IX. HÁZI BAJNOKSÁG

A versenyre korra, nemre, tudásszintre és stúdióra való tekintet nélkül várjuk a nevezéseiteket! Kezdő tanítványoknak vagy azoknak akik versenyzői ambíciók vannak, szuper alkalom az első szárny próbálgatásra.
Az eddigi versenyeinkhez hasonlóan nem helyezésekért, hanem „Leg-” címekért fogtok versenybe szállni. (Legjobb rudas gyakorlat, Legjobb karika gyakorlat, Legjobb silk gyakorlat, Legjobb 18 év alatti előadó, Legjobb 18 év feletti előadó, Legszórakoztatóbb előadó, Legtisztább gyakorlat, Legerősebb gyakorlat, Leghajlékonyabb versenyző, Legkecsesebb versenyző stb. valamint a Legszebb kosztüm és a Legújabb reménység különdíjak.)
A nevezéseket három szeren várjuk - rúd, karika, silk - egyéni illetve duó kategóriában. Több szer illetve kategóriában (egyéni és duó is) való indulás is lehetséges. A gyakorlat koreográfiájában sok kötöttséget nem szabunk; a lényeg, hogy előadásotokkal valamilyen történetet/érzelmet meséljetek el nekünk egy 3 perces kűr során tetszőleges választott zenére (kivéve trágár, alpári, rasszista, stb szöveg).
A részletes szabályzatot illetve a jelentkezési dokumentumok itt a honlapon találjátok.

Nevezési díj: 6.500 Ft/fő/kategória (kettő, vagy annál több kategóriában történő nevezés esetén 5.000 Ft/fő/kategória)
Helyszín: Akropoleisz Rúdtánc és Légtorna Stúdió (1123 Budapest, Alkotás u. 29.)
Jelentkezési határidő: 2024. Február 11. (A honlapunkról letölthető nevezési lapokat az akropoleisz@gmail.com email címre kell beküldeni, a zeneszám megadásával együtt – kategórián belüli azonosság esetén a beérkezés sorrendjében élvez elsőbbséget a nevező)
A részletekről, fejleményekről email-ben fogtok tájékoztatást kapni.


Várjuk a jelentkezéseiteket stúdión innen és túlról! Kérdés esetén írjatok nekünk bátran!

Szolgáltatások

Rúdtánc

Lengőrúd

Acro Pole

Pole Pro

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Trapéz

Gurtni

Légtorna

Kezdő légtorna (kari…

Középhaladó légtorna…

Még több szolgáltatás!