Fiúk a rúdon

Napjainkban már sokszor láthatjuk, hogy nem csak nők hódolnak a rúdfitnessnek, hanem bizony férfiak is kiállnak és akár versenyen is megmutatják, hogy mit tudnak.

A férfi rúdtáncosok bizony nincsenek könnyű helyzetben; mivel a rúdtánc általános társadalmi megítélése még mindig rendkívül negatív, képzeljük csak el, hogy mennyi kritika érheti ezeket az sportolókat! Az emberek fejében a rúdtánc egy kifejezetten női erotikus mozgásforma, amibe talán lassan a sport kezd beleférni, de hogy ezt férfiak is műveljék…botrány! Az emberek megbélyegzik ezeket a sportolókat és csak kevesen fogadják el, hogy ez inkább akrobatika, mint csak vonaglás a rúdon.

Nagyon érdekes, hogy amikor valaki cirkuszi előadáson találkozik artistákkal, akik rúdon, vagy más légtornász eszközön dolgoznak, azt gyönyörűnek, érdekesnek látja, miközben ugyan ezt a dolgot egy rúdtánc stúdióban már zavarba ejtőnek érez – mondta Mary, az Artpole Studios szakmai vezetője.

Való igaz, szépségét tekintve egy férfi test nem veheti fel a versenyt egy nőével, de mint szinte minden sportágban a rúdtáncban is vannak női és férfi versenyzők. A rúdtánc esetében pedig egy közös célért küzd mindenki: ha végre kikerülne a szex ipar által létrehozott image-ből és felemelkedne az őt megillető helyre, mégpedig az akrobatika és a torna szintjére.

Nézzetek videókat férfi rúdtáncosokról, megéri!

Akciók

Fittanya ProgramÚj vendégeink kedvezményeTörzsvendégeinknek

Versenyek

AirFestPolePlay Open Országos Rúdtánc VersenyIV. Hajnal Mozgástér Légtánc Verseny 2018Pole & Aerial Kupa 2018.IV. Házi Bajnokság (The Best Show)IPSF VB 2018. újabb sikerPole Artistic 2018.Rúdsport Magyar Bajnokság 2018.Aleskaaerial Hoop Championship 2018.I. Lariel Országos Légtorna VersenyLégtorna Európa Bajnokság 2018Queen of the Pole 2018I. Acro Art Országos Amatőr Légtorna VersenyHázi Bajnokság (The Best Show) II. Hajnal Mozgástér Országos Légtorna VersenyII. Házi Bajnokság (The Best Show)Hatalmas siker a londoni VB-nPoleArt Hungary 2016Magyar Rúdsport Bajnokság 2016. 2. napMagyar Rúdsport Bajnokság 2016. I. napI. Házi BajnokságTanítványunk, Janzer Szonja VB 3. helyezéseÚjabb versenyeredményekVersenyen készült videókRúdsport Magyar Bajnokság 2015.

Hírek

Új nyilatkozat és házirend5. Stretching ChallengeVisszaszoktató napközis táborIII. Akropoleisz Nyári TáborNapközis "levezető" tábor gyerekeknekVéget ért a 3. Stretching Challenge kihívásunkInterjú Bódi GyöngyivelVéget ért a Stretching Challenge 2.Stretching Challenge eredményhirdetésElőszilveszteri Party Óra 2014Akropoleisz szintrendszerHárom tanítványunk is fellépettHalloween Party 2014Fotópályázat nyertese 2014Számodra mit jelent a szó: színvonal?Férfiaknak szóló ajánlatunkRecirquel, amiért bolondulunk!A világ rúdtánc versenyeiRúdtánc és légtorna a Fővárosi NagycirkuszbanStretching óra az Akropoleisz StudiosbanElőször a rúdon - kezdők figyelmébe!Mitől lesz a nő igazi NŐ?A rúdtánc: az rúdtánc!A félkarú rúdtáncosMilyen is egy rúdtánc verseny?
Szolgáltatások

Rúdtánc

Pole with Baby

AcroPole

KidPole-Pro

KidPole-Aerial

Aerial Silk (selyem)

Trapéz

Aerial Hoop (Karika)

Alapozó légtorna

Kezdő légtorna

Középhaladó légtorna

Még több szolgáltatás!