Fiúk a rúdon

Napjainkban már sokszor láthatjuk, hogy nem csak nők hódolnak a rúdfitnessnek, hanem bizony férfiak is kiállnak és akár versenyen is megmutatják, hogy mit tudnak.

A férfi rúdtáncosok bizony nincsenek könnyű helyzetben; mivel a rúdtánc általános társadalmi megítélése még mindig rendkívül negatív, képzeljük csak el, hogy mennyi kritika érheti ezeket az sportolókat! Az emberek fejében a rúdtánc egy kifejezetten női erotikus mozgásforma, amibe talán lassan a sport kezd beleférni, de hogy ezt férfiak is műveljék…botrány! Az emberek megbélyegzik ezeket a sportolókat és csak kevesen fogadják el, hogy ez inkább akrobatika, mint csak vonaglás a rúdon.

Nagyon érdekes, hogy amikor valaki cirkuszi előadáson találkozik artistákkal, akik rúdon, vagy más légtornász eszközön dolgoznak, azt gyönyörűnek, érdekesnek látja, miközben ugyan ezt a dolgot egy rúdtánc stúdióban már zavarba ejtőnek érez – mondta Mary, az Artpole Studios szakmai vezetője.

Való igaz, szépségét tekintve egy férfi test nem veheti fel a versenyt egy nőével, de mint szinte minden sportágban a rúdtáncban is vannak női és férfi versenyzők. A rúdtánc esetében pedig egy közös célért küzd mindenki: ha végre kikerülne a szex ipar által létrehozott image-ből és felemelkedne az őt megillető helyre, mégpedig az akrobatika és a torna szintjére.

Nézzetek videókat férfi rúdtáncosokról, megéri!

Akciók

Új vendégeink kedvezményeTörzsvendégeinknek

Versenyek

AIR FEST - QUEEN OF POLEDANCEAIR FEST 2022 - POLE DIVISIONAIR FEST 2022 - AIR DIVISIONVII. Házi bajnokságMALESZ Amatőr Online ChallengeVI. HÁZI BAJNOKSÁG (THE BEST SHOW)AIR FEST Championship 2020 English versionAIR FEST 2020V. Házi Bajnokság (The Best Show)AirFestPolePlay Open Országos Rúdtánc VersenyIV. Hajnal Mozgástér Légtánc Verseny 2018Pole & Aerial Kupa 2018.IV. Házi Bajnokság (The Best Show)IPSF VB 2018. újabb sikerPole Artistic 2018.Rúdsport Magyar Bajnokság 2018.Aleskaaerial Hoop Championship 2018.I. Lariel Országos Légtorna VersenyLégtorna Európa Bajnokság 2018Queen of the Pole 2018I. Acro Art Országos Amatőr Légtorna VersenyHázi Bajnokság (The Best Show) II. Hajnal Mozgástér Országos Légtorna VersenyII. Házi Bajnokság (The Best Show)

Hírek

Online bérletEgyesületOur rules and Medical statementOur Services (english version)Alapozó rúdtánc edzések (0-1 szint)EÜ Nyilatkozat és házirend5. Stretching ChallengeAkropoleisz szintrendszerHárom tanítványunk is fellépettSzámodra mit jelent a szó: színvonal?Férfiaknak szóló ajánlatunkRecirquel, amiért bolondulunk!A világ rúdtánc versenyeiRúdtánc és légtorna a Fővárosi NagycirkuszbanElőször a rúdon - kezdők figyelmébe!Mitől lesz a nő igazi NŐ?A rúdtánc: az rúdtánc!A félkarú rúdtáncosMilyen is egy rúdtánc verseny?Fiúk a rúdonA légtorna és a Cirque du SoleilElső bejegyzés: mi is az a rúdtánc?
Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Stretching

Akrobatika

Twerk

Body Toning Workout

Hot Booty Shape

Gyerek edzés

Trapéz

Pole Pro

Még több szolgáltatás!