Először a rúdon - kezdők figyelmébe!

Hogyan bátorítanád a rúdtáncos-jelölteket? Teszem fel a kérdést Marynek, aki az Artpole Studios vezetőedzője.

Azt senki se felejtse el, hogy egyszer mindenki kezdőnek számít; én is, a világbajnokok is, mindenki! A rúdtáncot elkezdeni pont olyan nehéz, mint bármilyen más akrobatikus sportágat. A vendég fittségi állapotától függ, hogy mennyi időt kell az erősítésre szánni. A másik fontos szempont, a hajlékonyság. Számomra például ez sokkal nagyobb kihívást jelentett az elején, és továbbra is ezt az oldalt kell többet fejlesztenem. Vannak, akik hajlékonyak, nekik az erősítés okoz nagyobb fejfájást.

Aki még nem volt soha rúdfitness órán, annak szeretném elmesélni, hogy egy rúdtánc edzésen azért szükséges a lehető legrövidebb ruházat, mert a rúdhoz való tapadás hosszú ruhában egyszerűen nem lehetséges, az ember lecsúszik a rúdról. Egy szó, mint száz, szeretném szertefoszlatni a tévhiteket: itt nem magamutogatásról van szó! Hosszú ruha az órák elején elengedhetetlen, mindaddig, amíg testünk rendesen bemelegszik.

Persze nem szeretnék senkit illúziókba ringatni: ha végül úgy döntesz, hogy kipróbálod a rúdfitnesst, nem könnyű a kezdet! Azért senki se gondolja, hogy azonnal profi trükkökkel kezdünk! Itt nincsenek elvárások, mindenki a saját tempójában halad.

Azt viszont garantálni tudom, hogy a kezdeti nehézségek megfelelő kitartással rövid időn belül igazi sportélménybe fordulnak át: erősödsz, rugalmassá válsz, egyre ügyesebb leszel a rúdon, mindezt egy nőies kivitelezésben…és valljuk be őszintén: ez az, ami örömmel és megelégedéssel tölt el bennünket, nőket!

Akciók

Fittanya ProgramÚj vendégeink kedvezményeTörzsvendégeinknek

Versenyek

AirFestPolePlay Open Országos Rúdtánc VersenyIV. Hajnal Mozgástér Légtánc Verseny 2018Pole & Aerial Kupa 2018.IV. Házi Bajnokság (The Best Show)IPSF VB 2018. újabb sikerPole Artistic 2018.Rúdsport Magyar Bajnokság 2018.Aleskaaerial Hoop Championship 2018.I. Lariel Országos Légtorna VersenyLégtorna Európa Bajnokság 2018Queen of the Pole 2018I. Acro Art Országos Amatőr Légtorna VersenyHázi Bajnokság (The Best Show) II. Hajnal Mozgástér Országos Légtorna VersenyII. Házi Bajnokság (The Best Show)Hatalmas siker a londoni VB-nPoleArt Hungary 2016Magyar Rúdsport Bajnokság 2016. 2. napMagyar Rúdsport Bajnokság 2016. I. napI. Házi BajnokságTanítványunk, Janzer Szonja VB 3. helyezéseÚjabb versenyeredményekVersenyen készült videókRúdsport Magyar Bajnokság 2015.

Hírek

Új nyilatkozat és házirend5. Stretching ChallengeVisszaszoktató napközis táborIII. Akropoleisz Nyári TáborNapközis "levezető" tábor gyerekeknekVéget ért a 3. Stretching Challenge kihívásunkInterjú Bódi GyöngyivelVéget ért a Stretching Challenge 2.Stretching Challenge eredményhirdetésElőszilveszteri Party Óra 2014Akropoleisz szintrendszerHárom tanítványunk is fellépettHalloween Party 2014Fotópályázat nyertese 2014Számodra mit jelent a szó: színvonal?Férfiaknak szóló ajánlatunkRecirquel, amiért bolondulunk!A világ rúdtánc versenyeiRúdtánc és légtorna a Fővárosi NagycirkuszbanStretching óra az Akropoleisz StudiosbanElőször a rúdon - kezdők figyelmébe!Mitől lesz a nő igazi NŐ?A rúdtánc: az rúdtánc!A félkarú rúdtáncosMilyen is egy rúdtánc verseny?
Szolgáltatások

Rúdtánc

Pole with Baby

AcroPole

KidPole-Pro

KidPole-Aerial

Aerial Silk (selyem)

Trapéz

Aerial Hoop (Karika)

Alapozó légtorna

Kezdő légtorna

Középhaladó légtorna

Még több szolgáltatás!