Először a rúdon - kezdők figyelmébe!

Hogyan bátorítanád a rúdtáncos-jelölteket? Teszem fel a kérdést Marynek, aki az Artpole Studios vezetőedzője.

Azt senki se felejtse el, hogy egyszer mindenki kezdőnek számít; én is, a világbajnokok is, mindenki! A rúdtáncot elkezdeni pont olyan nehéz, mint bármilyen más akrobatikus sportágat. A vendég fittségi állapotától függ, hogy mennyi időt kell az erősítésre szánni. A másik fontos szempont, a hajlékonyság. Számomra például ez sokkal nagyobb kihívást jelentett az elején, és továbbra is ezt az oldalt kell többet fejlesztenem. Vannak, akik hajlékonyak, nekik az erősítés okoz nagyobb fejfájást.

Aki még nem volt soha rúdfitness órán, annak szeretném elmesélni, hogy egy rúdtánc edzésen azért szükséges a lehető legrövidebb ruházat, mert a rúdhoz való tapadás hosszú ruhában egyszerűen nem lehetséges, az ember lecsúszik a rúdról. Egy szó, mint száz, szeretném szertefoszlatni a tévhiteket: itt nem magamutogatásról van szó! Hosszú ruha az órák elején elengedhetetlen, mindaddig, amíg testünk rendesen bemelegszik.

Persze nem szeretnék senkit illúziókba ringatni: ha végül úgy döntesz, hogy kipróbálod a rúdfitnesst, nem könnyű a kezdet! Azért senki se gondolja, hogy azonnal profi trükkökkel kezdünk! Itt nincsenek elvárások, mindenki a saját tempójában halad.

Azt viszont garantálni tudom, hogy a kezdeti nehézségek megfelelő kitartással rövid időn belül igazi sportélménybe fordulnak át: erősödsz, rugalmassá válsz, egyre ügyesebb leszel a rúdon, mindezt egy nőies kivitelezésben…és valljuk be őszintén: ez az, ami örömmel és megelégedéssel tölt el bennünket, nőket!

Akciók

Új vendégeink kedvezményeTörzsvendégeinknek

Versenyek

AIR FEST - QUEEN OF POLEDANCEAIR FEST 2022 - POLE DIVISIONAIR FEST 2022 - AIR DIVISIONVII. Házi bajnokságMALESZ Amatőr Online ChallengeVI. HÁZI BAJNOKSÁG (THE BEST SHOW)AIR FEST Championship 2020 English versionAIR FEST 2020V. Házi Bajnokság (The Best Show)AirFestPolePlay Open Országos Rúdtánc VersenyIV. Hajnal Mozgástér Légtánc Verseny 2018Pole & Aerial Kupa 2018.IV. Házi Bajnokság (The Best Show)IPSF VB 2018. újabb sikerPole Artistic 2018.Rúdsport Magyar Bajnokság 2018.Aleskaaerial Hoop Championship 2018.I. Lariel Országos Légtorna VersenyLégtorna Európa Bajnokság 2018Queen of the Pole 2018I. Acro Art Országos Amatőr Légtorna VersenyHázi Bajnokság (The Best Show) II. Hajnal Mozgástér Országos Légtorna VersenyII. Házi Bajnokság (The Best Show)

Hírek

Online bérletEgyesületOur rules and Medical statementOur Services (english version)Alapozó rúdtánc edzések (0-1 szint)EÜ Nyilatkozat és házirend5. Stretching ChallengeAkropoleisz szintrendszerHárom tanítványunk is fellépettSzámodra mit jelent a szó: színvonal?Férfiaknak szóló ajánlatunkRecirquel, amiért bolondulunk!A világ rúdtánc versenyeiRúdtánc és légtorna a Fővárosi NagycirkuszbanElőször a rúdon - kezdők figyelmébe!Mitől lesz a nő igazi NŐ?A rúdtánc: az rúdtánc!A félkarú rúdtáncosMilyen is egy rúdtánc verseny?Fiúk a rúdonA légtorna és a Cirque du SoleilElső bejegyzés: mi is az a rúdtánc?
Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Stretching

Akrobatika

Twerk

Body Toning Workout

Hot Booty Shape

Gyerek edzés

Trapéz

Pole Pro

Még több szolgáltatás!