MALESZ Amatőr Online Challenge

Te is a rúd vagy a légtorna szerelmese vagy? Szeretnél versenyezni, szerepelni, de úgy érzed még ehhez nincsen meg a kellő, tudásod tapasztalatod?

Mi tudjuk a megoldást! 

Jelentkezz az Decemberben induló Amatőr Online Challengere és kezd meg Te is versenyzői pályafutásod!

VersenyszabályzatJelentkezési lapSzülői beleegyező nyilatkozat
MALESZ Amatőr Online Challenge

Ezt a típusú versenyt azoknak találtuk ki akik félnek közönség előtt szerepelni és úgy érzik egy teljes verseny gyakorlat még túl nehéz lenne nekik, de azért egy rövidebb fellépésben már kipróbálnák magukat.

Három nehézségi fok közül választhatsz (kezdő, középhaladó, haladó) és a kötelező elemeken felül teljesen szabadon választható mit adsz elő. Ugye milyen jól hangzik? 

Ha Te is szeretnél később nagyobb versenyeken indulni, de még nincsen bátorságod hozzá akkor jelentkezz most, próbáld ki magad télen és szerezz tapasztalatot!

A részvételhez érvényes MALESZ versenyengedély szükséges melyet a tagegyesületen keresztül kell intézni. További részletek a szabályzatban! Kérdés esetén forduljatok hozzánk bátran emailben vagy a facebookon!

Ne feledd, az álmokat sosem késő megvalósítani! 

Akciók

Új vendégeink kedvezményeTörzsvendégeinknek

Versenyek

AIR FEST - QUEEN OF POLEDANCEAIR FEST 2022 - POLE DIVISIONAIR FEST 2022 - AIR DIVISIONVII. Házi bajnokságMALESZ Amatőr Online ChallengeVI. HÁZI BAJNOKSÁG (THE BEST SHOW)AIR FEST Championship 2020 English versionAIR FEST 2020V. Házi Bajnokság (The Best Show)AirFestPolePlay Open Országos Rúdtánc VersenyIV. Hajnal Mozgástér Légtánc Verseny 2018Pole & Aerial Kupa 2018.IV. Házi Bajnokság (The Best Show)IPSF VB 2018. újabb sikerPole Artistic 2018.Rúdsport Magyar Bajnokság 2018.Aleskaaerial Hoop Championship 2018.I. Lariel Országos Légtorna VersenyLégtorna Európa Bajnokság 2018Queen of the Pole 2018I. Acro Art Országos Amatőr Légtorna VersenyHázi Bajnokság (The Best Show) II. Hajnal Mozgástér Országos Légtorna VersenyII. Házi Bajnokság (The Best Show)

Hírek

Online bérletEgyesületOur rules and Medical statementOur Services (english version)Alapozó rúdtánc edzések (0-1 szint)EÜ Nyilatkozat és házirend5. Stretching ChallengeAkropoleisz szintrendszerHárom tanítványunk is fellépettSzámodra mit jelent a szó: színvonal?Férfiaknak szóló ajánlatunkRecirquel, amiért bolondulunk!A világ rúdtánc versenyeiRúdtánc és légtorna a Fővárosi NagycirkuszbanElőször a rúdon - kezdők figyelmébe!Mitől lesz a nő igazi NŐ?A rúdtánc: az rúdtánc!A félkarú rúdtáncosMilyen is egy rúdtánc verseny?Fiúk a rúdonA légtorna és a Cirque du SoleilElső bejegyzés: mi is az a rúdtánc?
Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Stretching

Akrobatika

Twerk

Body Toning Workout

Hot Booty Shape

Gyerek edzés

Trapéz

Pole Pro

Még több szolgáltatás!