Mitől lesz a nő igazi NŐ?

Napjaink rohanó világában alig-alig jut időnk magunkra, sportra, kikapcsolódásra. Vegyük sorra, hogyan segíthet nekünk a rúdtánc/rúdfitness abban, hogy igazi nőként élhessük napjainkat.

  1. Elsőként az alakformálást említeném meg. Mivel minden izomcsoport dolgozik egy rúdfitness óra alatt, a zsírpárnák szépen fokozatosan testünk minden részéről csökkennek, és kis idő elteltével gyönyörű nőies alakunk lesz.
  2. Rugalmasság: minden óra komoly bemelegítéssel és nyújtással kezdődik; a rugalmasság fejleszthető, ha rendszeresen nyújtunk, testünk egyre rugalmasabb lesz.
  3. Természetesen saját súlyunk emelgetésétől egyre erősebbek és erősebbek leszünk. Ettől izmaink fejlődnek, állóképességünk jobb lesz.
  4. Ha az ember lánya belekóstol a rúdtáncba, többet nem tudja azt elfelejteni! A sport során felszabaduló hormonok boldoggá tesznek, és a korábban lehetetlennek hitt feladatok elvégzése magabiztosságot kölcsönöz mindenkinek, legyél fiatal, idős, vékony vagy molett!
  5. A nőiesség, na, az egy fontos tényező: mindenki figyeli magát a tükörben… először még kevésbé tetszel magadnak, de ahogy a mozdulataid finomulnak, úgy kedveled meg egyre jobban saját tested is! Az elsajátított nőiesség pedig kincset ér, ezt garantáljuk!
  6. És mi még? Egy óriási buli! Sport, kihívás, szórakozás egyben, mely kizökkent a hétköznapokból.
Szolgáltatások

Rúdtánc

Lengőrúd

Acro Pole

Pole Pro

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Trapéz

Gurtni

Légtorna

Kezdő légtorna (kari…

Középhaladó légtorna…

Még több szolgáltatás!