Mitől lesz a nő igazi NŐ?

Napjaink rohanó világában alig-alig jut időnk magunkra, sportra, kikapcsolódásra. Vegyük sorra, hogyan segíthet nekünk a rúdtánc/rúdfitness abban, hogy igazi nőként élhessük napjainkat.

  1. Elsőként az alakformálást említeném meg. Mivel minden izomcsoport dolgozik egy rúdfitness óra alatt, a zsírpárnák szépen fokozatosan testünk minden részéről csökkennek, és kis idő elteltével gyönyörű nőies alakunk lesz.
  2. Rugalmasság: minden óra komoly bemelegítéssel és nyújtással kezdődik; a rugalmasság fejleszthető, ha rendszeresen nyújtunk, testünk egyre rugalmasabb lesz.
  3. Természetesen saját súlyunk emelgetésétől egyre erősebbek és erősebbek leszünk. Ettől izmaink fejlődnek, állóképességünk jobb lesz.
  4. Ha az ember lánya belekóstol a rúdtáncba, többet nem tudja azt elfelejteni! A sport során felszabaduló hormonok boldoggá tesznek, és a korábban lehetetlennek hitt feladatok elvégzése magabiztosságot kölcsönöz mindenkinek, legyél fiatal, idős, vékony vagy molett!
  5. A nőiesség, na, az egy fontos tényező: mindenki figyeli magát a tükörben… először még kevésbé tetszel magadnak, de ahogy a mozdulataid finomulnak, úgy kedveled meg egyre jobban saját tested is! Az elsajátított nőiesség pedig kincset ér, ezt garantáljuk!
  6. És mi még? Egy óriási buli! Sport, kihívás, szórakozás egyben, mely kizökkent a hétköznapokból.

Akciók

Új vendégeink kedvezményeTörzsvendégeinknek

Versenyek

AIR FEST - QUEEN OF POLEDANCEAIR FEST 2022 - POLE DIVISIONAIR FEST 2022 - AIR DIVISIONVII. Házi bajnokságMALESZ Amatőr Online ChallengeVI. HÁZI BAJNOKSÁG (THE BEST SHOW)AIR FEST Championship 2020 English versionAIR FEST 2020V. Házi Bajnokság (The Best Show)AirFestPolePlay Open Országos Rúdtánc VersenyIV. Hajnal Mozgástér Légtánc Verseny 2018Pole & Aerial Kupa 2018.IV. Házi Bajnokság (The Best Show)IPSF VB 2018. újabb sikerPole Artistic 2018.Rúdsport Magyar Bajnokság 2018.Aleskaaerial Hoop Championship 2018.I. Lariel Országos Légtorna VersenyLégtorna Európa Bajnokság 2018Queen of the Pole 2018I. Acro Art Országos Amatőr Légtorna VersenyHázi Bajnokság (The Best Show) II. Hajnal Mozgástér Országos Légtorna VersenyII. Házi Bajnokság (The Best Show)

Hírek

Online bérletEgyesületOur rules and Medical statementOur Services (english version)Alapozó rúdtánc edzések (0-1 szint)EÜ Nyilatkozat és házirend5. Stretching ChallengeAkropoleisz szintrendszerHárom tanítványunk is fellépettSzámodra mit jelent a szó: színvonal?Férfiaknak szóló ajánlatunkRecirquel, amiért bolondulunk!A világ rúdtánc versenyeiRúdtánc és légtorna a Fővárosi NagycirkuszbanElőször a rúdon - kezdők figyelmébe!Mitől lesz a nő igazi NŐ?A rúdtánc: az rúdtánc!A félkarú rúdtáncosMilyen is egy rúdtánc verseny?Fiúk a rúdonA légtorna és a Cirque du SoleilElső bejegyzés: mi is az a rúdtánc?
Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Stretching

Akrobatika

Twerk

Body Toning Workout

Hot Booty Shape

Gyerek edzés

Trapéz

Pole Pro

Még több szolgáltatás!