Milyen is egy rúdtánc verseny?

Nagy a készülődés, már mindenki várja a jövő hétvégén megrendezendő Miss Poledance Hungary versenyt. Stúdiónk szakmai vezetője, Mary is készülődik. Most vele beszélgetünk.

 • Mennyit készülsz a versenyre?
 • Már több hete rengeteget edzek, hogy felkészülten tudjak felmenni a színpadra. Jelenleg naponta kétszer gyakorlom el a koreográfiámat, de a jövő héten felemelem háromra! Ez nagyon kimerítő, de nem szeretném a véletlenre bízni a dolgot.
   
 • Hogyan épül fel egy rúdtánc versenyszám?
 • A rúdtánc versenyeken pontozzák az erőnléti elemeket, a hajlékonyságot és az összekötő elemeket. Ezeknek mind nagyon pontosnak, művészinek kell lenniük, különben mit sem ér az egész!
   
 • Mire figyelnek a legjobban a bírák? Mi az, ami szigorúan tilos?
 • A fitness kategóriában (amiben én is indulok) nem díjazzák az erotikus elemeket, kifejezetten a sport kerül előtérbe. A glamour kategória egy kicsit más: ott a magassarkú előnyt jelent, és érzéki mozdulatokkal színezik a koreográfiát a lányok.
   
 • Te már több versenyen is részt vettél. Hogy néz ki egy rúdtánc verseny?
 • A versenyzőknek estélyiben kell bevonulniuk, bemutatkoznak, majd egyesével, ill. duóban adják elő a számaikat. 2 rúd is van a színpadon (az egyik forgó, a másik fix), mind a kettőt használni kell. A versenyszámok nagyjából 5 percet vesznek igénybe. Az előadások között pedig gondosan letörlik a rudakat, majd bekenik magnéziával, hogy megfelelő legyen a rúd tapadása.
   
 • Mit nyer a verseny győztese?
 • Érmet minden versenyző kap, a győztes pedig sok ajándékcsomag mellett kijuthat az Európa-, ill. Világbajnokságra, ami nem kis lehetőség a bemutatkozásra!
   
 • Sok sikert, jó szereplést!

Akciók

Új vendégeink kedvezményeTörzsvendégeinknek

Versenyek

AIR FEST - QUEEN OF POLEDANCEAIR FEST 2022 - POLE DIVISIONAIR FEST 2022 - AIR DIVISIONVII. Házi bajnokságMALESZ Amatőr Online ChallengeVI. HÁZI BAJNOKSÁG (THE BEST SHOW)AIR FEST Championship 2020 English versionAIR FEST 2020V. Házi Bajnokság (The Best Show)AirFestPolePlay Open Országos Rúdtánc VersenyIV. Hajnal Mozgástér Légtánc Verseny 2018Pole & Aerial Kupa 2018.IV. Házi Bajnokság (The Best Show)IPSF VB 2018. újabb sikerPole Artistic 2018.Rúdsport Magyar Bajnokság 2018.Aleskaaerial Hoop Championship 2018.I. Lariel Országos Légtorna VersenyLégtorna Európa Bajnokság 2018Queen of the Pole 2018I. Acro Art Országos Amatőr Légtorna VersenyHázi Bajnokság (The Best Show) II. Hajnal Mozgástér Országos Légtorna VersenyII. Házi Bajnokság (The Best Show)

Hírek

Online bérletEgyesületOur rules and Medical statementOur Services (english version)Alapozó rúdtánc edzések (0-1 szint)EÜ Nyilatkozat és házirend5. Stretching ChallengeAkropoleisz szintrendszerHárom tanítványunk is fellépettSzámodra mit jelent a szó: színvonal?Férfiaknak szóló ajánlatunkRecirquel, amiért bolondulunk!A világ rúdtánc versenyeiRúdtánc és légtorna a Fővárosi NagycirkuszbanElőször a rúdon - kezdők figyelmébe!Mitől lesz a nő igazi NŐ?A rúdtánc: az rúdtánc!A félkarú rúdtáncosMilyen is egy rúdtánc verseny?Fiúk a rúdonA légtorna és a Cirque du SoleilElső bejegyzés: mi is az a rúdtánc?
Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Stretching

Akrobatika

Twerk

Body Toning Workout

Hot Booty Shape

Gyerek edzés

Trapéz

Pole Pro

Még több szolgáltatás!