Milyen is egy rúdtánc verseny?

Nagy a készülődés, már mindenki várja a jövő hétvégén megrendezendő Miss Poledance Hungary versenyt. Stúdiónk szakmai vezetője, Mary is készülődik. Most vele beszélgetünk.

 • Mennyit készülsz a versenyre?
 • Már több hete rengeteget edzek, hogy felkészülten tudjak felmenni a színpadra. Jelenleg naponta kétszer gyakorlom el a koreográfiámat, de a jövő héten felemelem háromra! Ez nagyon kimerítő, de nem szeretném a véletlenre bízni a dolgot.
   
 • Hogyan épül fel egy rúdtánc versenyszám?
 • A rúdtánc versenyeken pontozzák az erőnléti elemeket, a hajlékonyságot és az összekötő elemeket. Ezeknek mind nagyon pontosnak, művészinek kell lenniük, különben mit sem ér az egész!
   
 • Mire figyelnek a legjobban a bírák? Mi az, ami szigorúan tilos?
 • A fitness kategóriában (amiben én is indulok) nem díjazzák az erotikus elemeket, kifejezetten a sport kerül előtérbe. A glamour kategória egy kicsit más: ott a magassarkú előnyt jelent, és érzéki mozdulatokkal színezik a koreográfiát a lányok.
   
 • Te már több versenyen is részt vettél. Hogy néz ki egy rúdtánc verseny?
 • A versenyzőknek estélyiben kell bevonulniuk, bemutatkoznak, majd egyesével, ill. duóban adják elő a számaikat. 2 rúd is van a színpadon (az egyik forgó, a másik fix), mind a kettőt használni kell. A versenyszámok nagyjából 5 percet vesznek igénybe. Az előadások között pedig gondosan letörlik a rudakat, majd bekenik magnéziával, hogy megfelelő legyen a rúd tapadása.
   
 • Mit nyer a verseny győztese?
 • Érmet minden versenyző kap, a győztes pedig sok ajándékcsomag mellett kijuthat az Európa-, ill. Világbajnokságra, ami nem kis lehetőség a bemutatkozásra!
   
 • Sok sikert, jó szereplést!

Akciók

Fittanya ProgramÚj vendégeink kedvezményeTörzsvendégeinknek

Versenyek

AirFestPolePlay Open Országos Rúdtánc VersenyIV. Hajnal Mozgástér Légtánc Verseny 2018Pole & Aerial Kupa 2018.IV. Házi Bajnokság (The Best Show)IPSF VB 2018. újabb sikerPole Artistic 2018.Rúdsport Magyar Bajnokság 2018.Aleskaaerial Hoop Championship 2018.I. Lariel Országos Légtorna VersenyLégtorna Európa Bajnokság 2018Queen of the Pole 2018I. Acro Art Országos Amatőr Légtorna VersenyHázi Bajnokság (The Best Show) II. Hajnal Mozgástér Országos Légtorna VersenyII. Házi Bajnokság (The Best Show)Hatalmas siker a londoni VB-nPoleArt Hungary 2016Magyar Rúdsport Bajnokság 2016. 2. napMagyar Rúdsport Bajnokság 2016. I. napI. Házi BajnokságTanítványunk, Janzer Szonja VB 3. helyezéseÚjabb versenyeredményekVersenyen készült videókRúdsport Magyar Bajnokság 2015.

Hírek

Új nyilatkozat és házirend5. Stretching ChallengeVisszaszoktató napközis táborIII. Akropoleisz Nyári TáborNapközis "levezető" tábor gyerekeknekVéget ért a 3. Stretching Challenge kihívásunkInterjú Bódi GyöngyivelVéget ért a Stretching Challenge 2.Stretching Challenge eredményhirdetésElőszilveszteri Party Óra 2014Akropoleisz szintrendszerHárom tanítványunk is fellépettHalloween Party 2014Fotópályázat nyertese 2014Számodra mit jelent a szó: színvonal?Férfiaknak szóló ajánlatunkRecirquel, amiért bolondulunk!A világ rúdtánc versenyeiRúdtánc és légtorna a Fővárosi NagycirkuszbanStretching óra az Akropoleisz StudiosbanElőször a rúdon - kezdők figyelmébe!Mitől lesz a nő igazi NŐ?A rúdtánc: az rúdtánc!A félkarú rúdtáncosMilyen is egy rúdtánc verseny?
Szolgáltatások

Rúdtánc

Pole with Baby

AcroPole

KidPole-Pro

KidPole-Aerial

Aerial Silk (selyem)

Trapéz

Aerial Hoop (Karika)

Alapozó légtorna

Kezdő légtorna

Középhaladó légtorna

Még több szolgáltatás!