II. Házi Bajnokság (The Best Show)

2016. november 12-én megrendezésre került a freestyle II. Házi Bajnokságunk.

A korábbitól eltérően most nem helyezésekért szálltak ringbe versenyzőink, hanem a "Leg-" címekért...ezért The Best Show elnevezéssel is illetük a versenyünket.

II. Házi Bajnokság (The Best Show)

Versenyzőink rendkívül magasra tették a mércét. Nagyon köszönjük nektek, hogy ilyen színvonalas előadásokkal örvendeztettetek meg minket.

Eredmények:
Legjobb 18 év feletti előadó Bónyi Anna
Legjobb 18 év alatti előadó Novothny Gréti
Legszórakoztatóbb előadó Hangó Judit
Legjobb történet Mosolygó Mercédesz
Legtisztább gyakorlat Váncsa Viktória
Legerősebb gyakorlat Kiss Anita Petra és Székely Noémi duó
Legszebb kosztüm Mihók Fanni
Leghajlékonyabb versenyző Czinege Luca
Legkecsesebb versenyző Hajdu Jozefa

Még egyszer köszönjük nektek és felkészítő tanáraitoknak! Reméljük ezzel a kis eeménnye sikerült az önbizalmatokat növelni és a versenyszellemet fokozni!

Akciók

Új vendégeink kedvezményeTörzsvendégeinknek

Versenyek

AIR FEST - QUEEN OF POLEDANCEAIR FEST 2022 - POLE DIVISIONAIR FEST 2022 - AIR DIVISIONVII. Házi bajnokságMALESZ Amatőr Online ChallengeVI. HÁZI BAJNOKSÁG (THE BEST SHOW)AIR FEST Championship 2020 English versionAIR FEST 2020V. Házi Bajnokság (The Best Show)AirFestPolePlay Open Országos Rúdtánc VersenyIV. Hajnal Mozgástér Légtánc Verseny 2018Pole & Aerial Kupa 2018.IV. Házi Bajnokság (The Best Show)IPSF VB 2018. újabb sikerPole Artistic 2018.Rúdsport Magyar Bajnokság 2018.Aleskaaerial Hoop Championship 2018.I. Lariel Országos Légtorna VersenyLégtorna Európa Bajnokság 2018Queen of the Pole 2018I. Acro Art Országos Amatőr Légtorna VersenyHázi Bajnokság (The Best Show) II. Hajnal Mozgástér Országos Légtorna VersenyII. Házi Bajnokság (The Best Show)

Hírek

Online bérletEgyesületOur rules and Medical statementOur Services (english version)Alapozó rúdtánc edzések (0-1 szint)EÜ Nyilatkozat és házirend5. Stretching ChallengeAkropoleisz szintrendszerHárom tanítványunk is fellépettSzámodra mit jelent a szó: színvonal?Férfiaknak szóló ajánlatunkRecirquel, amiért bolondulunk!A világ rúdtánc versenyeiRúdtánc és légtorna a Fővárosi NagycirkuszbanElőször a rúdon - kezdők figyelmébe!Mitől lesz a nő igazi NŐ?A rúdtánc: az rúdtánc!A félkarú rúdtáncosMilyen is egy rúdtánc verseny?Fiúk a rúdonA légtorna és a Cirque du SoleilElső bejegyzés: mi is az a rúdtánc?
Szolgáltatások

Rúdtánc

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Stretching

Akrobatika

Twerk

Body Toning Workout

Hot Booty Shape

Gyerek edzés

Trapéz

Pole Pro

Még több szolgáltatás!