PlayfulAerial

PlayfulAerial

Érdekel a rúdtánc és a légtorna, de esetleg túl idősnek érzed magad ezért nem merted még kipróbálni? Úgy érzed edzéseken nem jut elég idő kísérletezésre, saját kombinációk/pózok kifundálására, mert elmegy az időd és energiád a fejlődésre és új dolgok tanulására? Néha szeretnél csak egy laza edzésen részt venni ahol nem erőlteted meg magad hanem inkább a jókedven és afotók készítésén van a hangsúly?

Jó hírünk van, pont a megfelelő helyen keresgélsz. Playful Aerial óráinkon könnyed módon ismerkedhetsz meg a légtornával és a rúdtánccal miközben segítünk megmutatni neked, hogy milyen fantasztikus nő is rejtőzik benned! Felépítjük az önbizalmad és megfiatalítunk. Lehetőséged van kiélni a kreativitásodat, új dolgokat kitalálni melyre a normál edzések keretében nem jutna elég időd.

Kiknek ajánljuk a Playful Aerial órát?

  • Elsősorban hölgyeknek akik úgy gondolják, hogy már az idősebb korosztályt képviselik, de mi megmutatjuk nekik, hogy fiatalabbak, mint gondolják!
  • Azoknak a középhaladó/haladó tanítványaink akik új dolgokkal szeretnének kísérletezni és az ötletelésbe szívesen bevonják a csapatot is.
  • Azoknak a középhaladó/haladó szintű tanítványaink akik csak egy könnyed, átmozgató edzésre vágynak, de elsősorban a jókedvre és a feltöltődésre szeretnének koncentrálni a kemény munka helyett. Na és nem utolsó sorban a fotó készítésre 

Az órák kiváló hangulatáról Bódi Gyöngyi háromszoros magyar bajnok és VB kvalifikált versenyző gondoskodik aki maga sem a legfiatalabbak között kezdte a rúdtáncot és a légtornát. Valószínű a többség el sem hinné, melyik kategóriában szerzett bajnoki címet többször is. Jó, eláruljuk. 50+.

Gyöngyi az élő példa rá, hogy soha nem késő elkezdeni élni az álmainkat és felszínre hívni a bennünk  rejlő Nőt. Eredményei és kitartása az idősebb hölgyek számára is motivációt ad, és ösztönöz arra, hogy igen ez Neked való és ezt mindenképpen ki kell próbálnod!

Középhaladó tanítványaink számára is remek választás ez az óra hiszen a kötetlen és mindig remek hangulat segít kreatívabbnak lenni és egy könnyed, feltöltő edzést garantál ahol egészen biztos sztár fotók születnek majd rólad.

Az edzés hossza

130 perc

Ajánlott ruházat

Short (forró nadrág), top, lábmelegítő (kezdők esetén a térdeket szabadon hagyó rövidnadrág ,is hordható), leggings