Acro Pole — 2022.12.05

ÓraAcro Pole
Szint3-5. szint
Dátum2022.12.05 (Hétfő)
Kezdés19:30
Befejezés20:45
Hossz75 perc
Férőhelyek6 személy
Szabad hely3 személynek
Megjegyzéshaladó, akrobatikus rúdóra, a részvételhez minimum 3. szintű rudas tudás szükséges!
Ruházatshort, top, lábszárvédő/tréning
Már nem lehet jelentkezni!

Terem

Rudas terem

Rudas terem

6 db 4 m-es, 45-ös fix és forgó táncrúdakkal felszerelt, 50 m2-t meghaladó terem, ahol a rudak közti, illetve faltól való távolság min. 1,8 m. Vannak rúdpárjaink, amik közötti távolság a 3 m-t eléri, így versenyfelkeszülésre is kiválóan alkalmas. A biztonságos edzést matracok is szolgálják.

A terem elsősorban rúdtánc oktatásnak ad helyet, de nagysága révén alkalmas gyerek légtorna, stretching, iron lady valamint twerk edzések lebonyolítására is.

 

 

Edző

Galamba Erik „Erik”

Sziasztok! Galamba Erik vagyok rúdművész és extrém rúdsportoló.
2015 óta foglalkozom a rúdsport különböző formáival és stílusaival, de a kedvencem az extrém rúd irányzat lett, mert nagyon szeretem a veszélyes és izgalmas dolgokat. A rúd akrobatikát azèrt is kedvelem különösen, mert edzés közben mindig úgy érzem magam mintha repülnék.

Karrierem során számos workshopot tartottam már Európa szerte, az SHH rúd tábor alapító tagja vagyok. A tanításon kívül verseny eredményekkel is büszkélkedhetek, hatszoros ukrán rúdművész (pole art) bajnok vagyok. 
Óráimon első sorban a rúd akrobatikus elemeivel ismerkedhetsz meg, mint a különböző szaltók és flippek, de erőelemek illetve egyéb dinamikus, akrobatikus kombinációk is terítéken lesztek. Sőt, páros feladatok is várhatóak. 

Várlak Titeket sok szeretettel az óráimon! Ugrásra fel! :) 

Szolgáltatások

Rúdtánc

Lengőrúd

Acro Pole

Pole Pro

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Trapéz

Gurtni

Légtorna

Kezdő légtorna (kari…

Középhaladó légtorna…

Még több szolgáltatás!