Pole with Baby

Pole with Baby

Sok mami biztosan kerekre nyitja a szemeit, ha először olvassa: baba-mama rúdtánc, pedig igazából nem olyan nagy ördöngősség, amiről ez a mozgásforma szól. Legeslegelső sorban mamikról, rólunk anyákról és természetesen nőkről. A világ legtermészetesebb és leggyönyörűbb dolga az anyaság és nagyon fontos leszögezni: attól, hogy anyák lettünk még nem kell hatalmas pólók alá rejteni testünket és beletörődni, hogy én bizony már így maradok az idők végezetéig. A test a lélek temploma, ha Te jól érzed magad benne, akkor boldogságod az egész családra átragad majd.

Ezen az órán picit ezzel is foglalkozunk, nem feltétlen csak a rudas trükkök elsajátítása tisztán a cél. És ha már megemítettem ezt a szót, hogy cél akkor vegyük egy picit nagyító alá, hogy pontosan mi is az én celom? Szeretném, ha a mamik megerősödnének testben és lélekben egyaránt, megélnék az anya mellett bennük rejlő nőt olyan környezetben mely számukra a legideálisabb. Ezt az órát kifejezetten olyan anyukáknak találtuk ki, akik szeretnének egy nőies sportot űzni, tónusos testet formálni, hajlékonyságot szerezni, ugyanakkor nem szeretnének elszakadni ezen idő alatt kismanójuktól. A foglalkozások alatt akárcsak egy játszótéren a csemeték szocializálódhatnak, hozunk sok-sok játékot és hagyjuk had szokják meg, hogy anya sportol, ők pedig mellettünk játszanak. Igen, anya sportol, és akkor nem csak rám figyel hanem magára is.

Mit is tanul meg ebből a baba?

Ha ez anyának fontos akkor nekem is az, én is sportolok anyuval. A kislányom Alíz már most pörög-forog a rúdon, utánoz, táncol a zenére, mert életeleme az utánzás, a mozgás, mert a picik így tanulnak. Ugyanakkor, ha babád éhes, szomjas vagy csak éhezik a figyelmedre akkor Ő kerül középpontba.

Van egy-két babával végezhető játékos feladat, de alapvetően nem erre van kiélezve ez az óratípus. Ne aggódj, ha lemaradtál, mert babád épp elvonta a figyelmedet, mert én mindent újra és újra türelmesen megmutatok és elmagyarázok neked.

Elsősorban azokat az anyukákat várom akiknek 0-3 éves a picijük és sportolási lehetőségeik korlátozottak, de szeretnének valami igazán nőieset, ugyanakkor kemény edzést kipróbálni vagy szülés előtt rúdtáncoltak. Tudom, hogy nehéz megtalálni az egyenúlyt ebben az időszakban, nem könnyű magunkhoz, Nőkhöz visszatalálni hisz nehéz újra érezni hogy Te Nő is vagy nem csak anyuka. Én ebben az útkeresésben szeretnélek támogatni!

Várlak sok szeretettel szemed fényével!

Az edzés hossza

75 perc

Ajánlott ruházat

Short (forró nadrág), top, lábmelegítő (kezdők esetén a térdeket szabadon hagyó rövidnadrág is hordható).