Modern tánc

Modern tánc

Szeretnéd fejleszteni magadat táncos talajelemkben? Alapot szeretnél kapni táncos kötésekhez? ...vagy egyszerűen csak egy laza, könnyed edzésre vágysz ahol a tánc és nem a kemény erőfejlesztés van a középpontban?

Akkor itt a helyed!

A modern tánc egy olyan tánc irányzat mely tulajdonképpen a művészi vonalat ötvözi a dinamikával, mindezt pedig nagyrészt a talajon kivitelezve. Táncos elemek, ugrások, forgások, összefonódó mozdulatok azoknak, akik koreográfiában szeretnének valami egyedit mutatni vagy csak simán szeretnek táncolni és új dolgokat tanulni. Hatékonyan fejlesztheted floorwork tudásodat és közben izmaidat is átmozgatod, fejleszted.
Felszínre hozza majd a benned rejlő nőt, növeli önbizalmadat és segít neked abban, hogy mozdulataid kecsesek és kidolgozottak legyenek mely elengedhetetlen egy szép és pontos koreográfia kivitelezéséhez. Az sem elhanyagolandó, hogy javítja tartásodat és magassarkúban is könnyebben és szebben tudsz majd sétálni.

Az óra remek kiegészítés rúdtánc mellé és mindenképpen ajánlott azoknak akiknek versenyzői ambíciói vannak, különösen ha art kategória iránt érdeklődnek.

Gyere és éld meg nálunk a tánc világát, válj igazi művésszé!

Az edzés hossza

75 perc

Ajánlott ruházat

Laza, szabad mozgást lehetővé tevő, sportos öltözet.