Lánybúcsú

Lánybúcsú

Ha szeretnétek maradandó élménnyel megajándékozni az ifjú arát, feltétlenül várunk benneteket táncstúdiónkban, ahol megalapozhatjátok a lánybúcsú hangulatát. Amit kínálunk: egy behűtött pezsgő és egy igazi felejthetetlen élmény. 

A 90 perces program után mindannyian kedvet kaptok majd, hogy átpörögjétek az egész éjszakát. A kedves menyasszony pedig felkötheti a szoknyáját: extra feladatokkal is kedveskedünk neki.

A rúdtáncos lánybúcsú ára: 3500 ft/fő, melyben egy pohár pezsgő, sütemény,  rúdtánc oktatás, a menyasszonynak kiállított személyes oklevél értendő.(A min. létszám 5 fő. Alatta is fogadunk csoportokat, csak 5 fő árának fejében!)

Amennyiben további igényetek, kivánságotok merülne fel a programmal kapcsolatban (pl.: táncos fiú)  forduljatok hozzánk bizalommal, ígyekszünk mindent rugalmasan megoldani!

Ha végeztetek és további mókára is kedvet éreztek, a StarLimoval 10%-kal olcsóbb fuvart biztosítunk a következő bulihelyszín eléréséhez. A kínálatot és árakat itt találjátok: www.starlimo.hu.

Várunk benneteket szeretettel!