Haladó Rúd technika

Haladó Rúd technika

Ezt óra típust azon tanítványainknak ajánljuk akik magas szinten művelik a rúdtáncot, de szeretnèk tökeletesíteni tudásukat, technikájukat. 

Az órán olyan haladó hajlékonysági és erőelemekre koncentrálunk, mint az oroszspárga, floor k, iron X vagy a főnix. Minden órára más és más elemet/eket választunk ki amit lépésről-lépésre tanulunk.

A hatékonyabb tanulás és haladás érdekében az óra kis csoportban, max 4 fő kerül megrendezésre, folyamatos asszisztenciával és biztonsági felszereléssel.

Az edzés az óra témájától  függően speciális bemelegítéssel (intenzív nyújtás illetve erősítés) kezdődik, így testünk megfelelően előkészül az adott elem elsajátítására és a meg hatékonyabb teljesítményre.

FIGYELEM! Az órát szigorúan haladó (4-5. szintű) diákok látogathatják! Minimum szükséges elemek: handstand, bicska, vállonát, rúd mellett kézenállás, könyök/hónaljtartás, nyújtott lábas hátrahajlás, twix/geminik/attitud/egyèb térd akasztások tökéletes ismerete illetve haránt spárga (min 80%) és terpesz/angolspárga (80%).

Ha nem vagy biztos benne, hogy már felkészültél az órára akkor ne habozz konzultálni edződdel :) 

Várunk szeretettel! :) 

 

Az edzés hossza

75 perc

Ajánlott ruházat

Póló (top), short (forró nadrág, leggings