AcroPole

AcroPole

Mindig is vonzott a rúdtánc akrobatikus irányzata? Unod, hogy hiányzik gyakorlataidból a dinamika? Szeretnél a talajon, rúd melletti trükkökben is fejlődni?

Akkor ezt az órát Neked találtuk ki!

Ez az óra lehetővé teszi számodra, hogy megismerkedj a rúdtánc akrobatikus irányzatával és elsajátísd azt, fejleszd magad a legnehezebb erőelemekben és kombinációkban is. Mindezt pedig veszélytelen módon, profi edzővel hiszen stúdiónk egyedülálló biztonsági felszereléssel rendelkezik, az órákat pedig nem más tartja, mint Herczeg Ricsi, a Recirquel
társulat kínai rúd specialistája és artistája aki mindenben a segítségedre lesz ahhoz, hogy megvalósítsd a legmerészebb álmaidat is!

Mit is tanulhatsz pontosan ezen az órán?
- Akrobatikus kötések, kombinációk a rúdon illetve rúdról le és fel úgymint a cigánykerék,
bogni, szaltó, átfordulások, zuhanások stb...
- Fonjik, droppok és regrippek mindenféle mennyiségben és kombinációban
- Talajakrobatikai elemek rúd mellett
- Forgások akrobatikus elemekkel fűszerezve
- Zászlók, deadliftek és egyéb nehéz erőelemek kombinációban és önállóan egyaránt

És, hogy miért válaszd az Acro Pole azaz rúdakrobatika órát?
Lehetőséged van elsajátítani akrobatikus kombinációkat, ugrásokat és zuhanásokat, melyekkel erősítheted a dinamikus irányzatot gyakorlataidban és garantáltan egyedivé válhatsz. Ha mindig is irigyelted Anastasia Sokolova akrobatikus kombinációit és elemet akkor feltétlenül itt a helyed!
Az órák 75 percesek nagy hangsúlyt fektetve a bemelegítésre és nyújtásra a sérülések elkerülése érdekében, utána pedig igazi cirkuszi varázs várható!

Várunk sok szeretettel!

Az edzés hossza

75 perc

Ajánlott ruházat

short, top, lábszárvédő/tréning