Rúdtánc — 2022.12.05

ÓraRúdtánc
Szint0-2. szint
Dátum2022.12.05 (Hétfő)
Kezdés18:00
Befejezés19:15
Hossz75 perc
Férőhelyek12 személy
Szabad hely1 személynek
RuházatShort (forró nadrág), top
kezdők esetén a térdeket szabadon hagyó rövidnadrág is hordható.
Már nem lehet jelentkezni!

Terem

Rudas terem

Rudas terem

6 db 4 m-es, 45-ös fix és forgó táncrúdakkal felszerelt, 50 m2-t meghaladó terem, ahol a rudak közti, illetve faltól való távolság min. 1,8 m. Vannak rúdpárjaink, amik közötti távolság a 3 m-t eléri, így versenyfelkeszülésre is kiválóan alkalmas. A biztonságos edzést matracok is szolgálják.

A terem elsősorban rúdtánc oktatásnak ad helyet, de nagysága révén alkalmas gyerek légtorna, stretching, iron lady valamint twerk edzések lebonyolítására is.

 

 

Edző

Varga Zsanett „Zsani”

Varga Zsanettnak hívnak, de jobban kedvelem ha Zsaninak szólítanak. 4 éve foglalkozom rúdtánccal, 2013-ban kezdtem ismerkedni a sportággal a Dollhouse Pesti stúdiójában. Az első órán már szerelem lett és mivel kicsi koromban ritmikus sportgimnasztikáztam - amit anyagi okok miatt abba kellett hagynom - eldöntöttem, hogy visszaszerzem és megvalósítom régi álmomat. Kemény munkával ugyan, de elértem, hogy ma màr a nehéz erőelemeket is végre tudom hajtani. Három évvel ezelőtt betört az életembe a twerking és a dance hall melyet mai napig is űzök így jelentős tapasztalattal rendelkezem ezen táncstílusok terén is. Óráimon garantáltan jó hangulatra számíthatsz, de mellette a kemény munka sem fog elmaradni, hogy elérhesd a kitűzött célodat .

Várlak szeretettel az óráimon!

Szolgáltatások

Rúdtánc

Lengőrúd

Acro Pole

Pole Pro

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Trapéz

Gurtni

Légtorna

Kezdő légtorna (kari…

Középhaladó légtorna…

Még több szolgáltatás!