— 2022.12.07

lesson_service_
SzintONLINE EDZÉS
Dátum2022.12.07 (Szerda)
Kezdés19:30
Befejezés20:45
Férőhelyek5 személy
Szabad hely4 személynek
Már nem lehet jelentkezni!

Terem

Rudas terem

Rudas terem

6 db 4 m-es, 45-ös fix és forgó táncrúdakkal felszerelt, 50 m2-t meghaladó terem, ahol a rudak közti, illetve faltól való távolság min. 1,8 m. Vannak rúdpárjaink, amik közötti távolság a 3 m-t eléri, így versenyfelkeszülésre is kiválóan alkalmas. A biztonságos edzést matracok is szolgálják.

A terem elsősorban rúdtánc oktatásnak ad helyet, de nagysága révén alkalmas gyerek légtorna, stretching, iron lady valamint twerk edzések lebonyolítására is.

 

 

lesson_trainer_

Bardóczy Ilka „Ilka”

Gyertek velem rudazni, mert tudok egy csomó jó trükköt és kombit! :):):)

A híremmel ellentétben nem vagyok szadista! :) ...csak fura a humorom, de meg lehet szokni és ráadásul van, aki szereti. 
Remélem, Ti is fogjátok, én nagyon izgatottan várom a közös munkát!!! :))))

Több éves színpadi és oktatói múlttal a hátam mögött... még mindig vallom, hogy a rúd gyógyír mindenre. Szóval, ha rossz napod van, (nyominak érzed magad, semmi nem áll jól) akkor is lehet jönni rudazni, tuti találunk eszközt, h ismét ügyes-okos-szép legyél, és még ruha sem kell túl sok:)

Ha meg túl jó napod van és nem férsz a bőrödbe, akkor is gyere, akkor extra-menő trükkökre képes az ember, és legalább mire hazaérsz, lehiggadsz :)

Rudas múltamat tekintve a legkedvesebb számomra talán, hogy idéntől az IPSF Code of Points-ában szerepel a saját trükköm a legmagasabb pontértékkel elfogadva, (sp46)! Versenyeredményeim közül a legjobban csengők, hogy nyertem 2 Világbajnokságot, 2 Európa-bajnokságot, szereztem egy VB-ezüstöt és egy EB 6. helyezést, kinveltem junior-világbajnokot és rengeteg versenyt zsűriztem itthon és külföldön is. 

Ezt követően számtalan cirkusz és újcirkusz előadásban vettem részt alkotóként és előadóként egyaránt. 

Kedvenc eszközöm az 5 m-es lengőrudam, solo és duo formában egyaránt.

Rendszeresen lépek fel Ozorán és a Sziget-fesztiválon, bejártam az ország számtalan illusztris helyét előadóként. (MÜPA, Fővárosi Nagycirkusz, Millenáris Park, VAM, RAM, stb).

 6 éve tanítok rúdsportot és légtornát, láttam már sokmindent :)

Nagyon várom, és nagyon izgulok, hogy milyen lesz  Nálatok, Veletek, gyertek minél többen! :)

Szolgáltatások

Rúdtánc

Lengőrúd

Acro Pole

Pole Pro

Aerial Hoop (Karika)

Aerial Silk (selyem)

Trapéz

Gurtni

Légtorna

Kezdő légtorna (kari…

Középhaladó légtorna…

Még több szolgáltatás!